torsdag, maj 01, 2008
Risoni med halloumi, avocado och koriander
Risoni med halloumi, avocado och koriander
2 portioner
150 g risoni
125 g halloumi, i små kuber
1 avocado, tärnad
100 g körsbärstomater, halverade
1 liten rödlök, tunt skivad
1 kruka koriander, hackad
1 citron, pressad
1 msk äppelcidervinäger
1/2 msk olivolja
salt, peppar, spiskummin
Koka risonin i saltat vatten. Häll av och skölj i kallt vatten. Stek halloumin i lite olivolja. Blanda risoni med avocado, tomater och rödlök, och häll på citron, vinäger, lite olja, salt, peppar och spiskummin. Smaka av och blanda ner halloumin, och till sist, koriandern.
Servera gärna med grillat kött.
Recipe in English:
Risoni with Halloumi, Avocado and Coriander
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar