söndag, mars 15, 2009

Gnocchi med bacon och spenat

baconspinach-gnocchi

Gnocchi med bacon och spenat
2 portioner

2 portioner potatisgnocchi, färdigköpt
2 dl ostsås (Kelda går fint - eller gör en egen)
140 g bacon, tärnat
80 g babyspenat
100 g färska champinjoner, i bitar
riven parmesanost
salt, peppar

Koka upp vatten. Fräs baconet i en stekpanna tills det är knaprigt. Tillsätt svampen och stek tills den har fått färg. Vänd ner spenaten och ostsåsen och koka ihop någon minut.

Koka gnocchin tills den flyter upp, och flytta över till stekpannan. Vänd runt i såsen tillsammans med lite riven parmesanost, salt och peppar.

Recept på engelska:
Spinach Bacon Gnocchi

1 kommentar:

Anonym sa...

Du måste testa den här köttfärssåsen! UNDERBAR!

http://missdoe.blogg.se/2009/march/varldens-godaste-kottfarssas.html