onsdag, februari 01, 2012
Minestrone i crock-pot
Minestrone i crock-pot
4-6 portioner
450 g nötfärs
1 gul lök, grovhackad
2 klyftor vitlök, finhackade
2-3 morötter, tärnade
400 g hela körsbärstomater (på burk)
1-2 tsk torkad oregano
ca 1 liter köttbuljong
200 g makaroner
salt, peppar
Bryn köttfärs, lök och vitlök, innan du lägger ner det i din crock-pot. Häll av eventuellt överflödigt fett. Lägg i morötter, tomat, oregano och buljongen. Sätt crock-poten på "låg" och kör i ca 8 timmar.
En halvtimme innan servering lägger du i makaronerna. Kör på "hög" tills makaronerna känns genomkokta.
Smaka av med salt och peppar, och servera med massor av parmesan.
Recept på engelska:
Crock-Pot Minestrone Soup
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar