söndag, april 15, 2012
Gorgonzolafylld fläskfilé
Gorgonzolafylld fläskfilé
4 portioner
600 g fläskfilé
150 g gorgonzola
80-100 g parmaskinka
salt, peppar
Putsa fläskfilén och skär en djup skåra längs hela långsidan. Salta och peppra hela filén. Tryck in gorgonzola, jämnt fördelat, längs hela biten. Linda sen parmaskinka runt om, och lägg hela härligheten med skarven neråt i en ugnsform. Stek i 175-200°C i ca 20 minuter. Kontrollera så att fläskfilén är så genomstekt som du vill ha den.
Servera med en god matig sallad - vi hade tomatiserad bulgur med mycket balsamvinäger.
Recept på engelska:
Gorgonzola Pork Tenderloin
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar