tisdag, mars 11, 2008
Krämig pastasallad
Krämig pastasallad
500 g pasta (jag använde gnocchi)
500 g röda druvor, kärnfria, halverade
4 stjälkar selleri, tunt skivade
2 morötter, grovt rivna
1/2 rödlök, tunt skivad
210 g majonäs, gärna ekologisk (1/2 burk)
1 dl crème fraîche (helt okej med lättvariant om du vill)
3 msk dijonsenap
1/2 dl äppelcidervinäger
1-2 msk socker - ev lite mer om du vill ha sötare dressing
1 tsk salt
1 tsk black pepper
Vispa ihop dressingen tills den är slät och jämn. Koka pastan i saltat vatten, häll av och skölj med kallt vatten. Blanda med grönsakerna, och häll över dressingen. Blanda ordentligt.
Håller fint i kylen, och kan absolut göras en eller ett par dagar i förväg.
Recept på engelska:
Creamy Pasta Salad
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar