onsdag, mars 19, 2008
Getostpasta med rosmarin & pinjenötter
Getostpasta med rosmarin & pinjenötter
2 portioner
180 g pasta
30 g smör
1 tsk chilipulver
1 msk färsk rosmarin, finhackad
150 g sugar snap peas
100 g getost
30 g pinjenötter
salt, peppar
Koka pastan i saltat vatten.
Rosta pinjenötterna i en torr panna tills de har fått färg och doftar gott. Smält smöret, och tillsätt rosmarin och chili. Fräs någon minut, och lägg sen ner ärterna. Låt dem steka på medelvärme ett par minuter.
Häll av pastan, men spara lie av kokvattnet. Blanda ner den kokta pastan i stekpannan, smula ner getosten - utan kanten! - och späd med lite pastavatten för att få det hela såsigare. Smaka av med salt och peppar om du vill, och toppa med pinjenötterna.
Recipe in Swedish:
Goat's Cheese Pasta with Pine Nuts and Rosemary
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar