onsdag, juli 19, 2006

Phoebe's KakorPhoebe’s kakor
Från Cooking with Friends by Amy Lyles Wilson

150 g smör
1,9 dl farinsocker
1,7 dl socker
1 ägg
1 tsk vanilj
5 dl havregryn
3,1 dl vetemjöl
¾ tsk bakpulver
¾ tsk bikarbonat
3,75 dl russin
ev. salt

Vispa smör och socker. Blanda i vaniljextrakt och ägg. Blanda i de torra ingredienserna, med russinen sist. Klicka ut på plåt med stora mellanrum, och grädda i 190 °C i can 12-15 minuter.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Anne!

Jag hade lagt den här till mina favoriter men skulle vilja gå tillbaka till ditt originalinlägg (den engelska) för att se dina och besökarnas kommentarer.

Tidigare har jag alltid kollat på datumet och sedan gått till den andra bloggen och sökt efter inlägget där men kom på nu att jag lika gärna kunde föreslå dig att ge en länk tillbaka i de svenska inläggen. Möjligt?

Och så upptäckte jag att flera av dina länkar till önskade böcker inte verkar funka (Anne's Food alltså).

Ha det gott!

Anonym sa...

Jaha, länkarna till böckerna funkar utmärkt nu.. måste ha varit nåt fel tidigare på nåt sätt.. :)

Anne sa...

Hej Cesmo! Tack för tipset! Jag ska kolla på det där med att länka tillbaka. Nackdelen blir att jag får ändra i inläggen, och tja, det är bara jobbigt för de som har rss, ingen annan lär märka det. Ska testa! :) Om inte annat ska jag försöka ha lite tydligare länk någonstans till huvudbloggen, för det är ju den engelska som ÄR bloggen, det här är bara.. ja, översatta recept, typ.

Och tack för bok-observationen, ska kolla upp det! Det kan vara lite fram och tillbaka - både beroende på Blogger och bokhandeln :)