måndag, oktober 08, 2007
Vitkål med chévre och citron
Vitkål med chèvre och citron
150 g chèvre
ca 5 dl strimlad vitkål
1 msk olivolja
1/2 citron, pressad
salt
peppar
1/2 kruka koriander
Smula chèvren i en bunke, tillsätt olja, citron, salt, peppar och hackad koriander.
Förväll kålen i kokande saltat vatten i ca en minut, och häll av ordentligt, blanda sedan ner direkt i bunken och rör om ordentligt. Servera direkt! Jättegott till en köttbit. Räcker till 2-4 beroende på vad som serveras till - vi åt det med bara en köttbit, och då var det två rejäla portioner.
Recept på engelska:
Chèvre Lemon Cabbage
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Jättegott, tack för tipset!
Tyvärr var färsk koriander slut i affären så vi körde på torkad på burk, inte riktigt samma antar jag, men blev ändå jättegott, tack
Skicka en kommentar