fredag, oktober 16, 2009

Superfood-mackor!

fazer-frokuse

Just nu har jag en tävling tillsammans med Fazers nya bröd, Frökusar. Jag har skrivit om den på min vanliga blogg men jag lägger upp det här med. Du kan vinna ett halvårs förbrukning av bröd - det är verkligen inte fy skam! 52 paket Fazer Frökusar - i kupongform, förstås. 2-3:e pristagaren får 26 paket. Och brödet är gott kan jag lova - det är det du ser på bilden ovan.

Så, hur tävlar du? Komponera en macka som för dig är "superfood". Superfood är ett populärt ord nu, och oftast tänker man på t.ex. bär, nötter, färgstarka grönsaker och sånt som innehåller bra fetter. Fota mackan, och skicka foto plus beskrivning till contest@annesfood.com senast onsdag 21 oktober.

1 kommentar:

Emma sa...

hej anne :) vi är tre tjejer som jobbar med vårat UF företag där vi gör en receptbok med massa gi recept :) och då tyckte vi denna bild var jättefin och undrar om vi kanske skulle kunna få ha den i våran bok till vårat recept? Vore hur snällt som helst om vi skulle kunna få de . hör av dig till min mailadress ; emma_grenen9@msn.com
Ha de bra :)