måndag, december 31, 2007
Varma tunnbrödsnittar med skinka och parmesan
Varma tunnbrödsnittar med skinka och parmesan
3 tunnbröd
100 g skinka - antingen lufttorkad eller rökt
150-200 g riven parmesan
ca 1 dl tjock yogurt
1-2 tsk sambal oelek
1/2 liten rödlök, finhackad
Tärna skinkan riktigt smått, och blanda med parmesan, lök, sambal oelek och tillräckligt mycket yogurt för att binda ihop röran. Bred på tunnbröden, och rulla ihop den. Plasta in och lägg kallt ett tag så att röran stelnar lite. Skär i bitar, och ställ dem i en ugnsform.
Baka på 200°C i ca 5-6 minuter.
Recept på engelska:
Hot Rolls with Ham & Parmesan
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Gott Nytt År!!
Skicka en kommentar