måndag, december 10, 2007
Senapskotletter
Senapskotletter
2 portioner
2 rejäla fläskkarrékotletter
2 tsk olivolja
1,25 dl äppelcider
1 msk grovkornig senap
1 vitlöksklyfta, pressad
3/4 dl grädde
Stek kotletterna i oljan, ca 4-5 minuter på varje sida tills de är genomstekta. Ta ur pannan, men håll dem varma.
Häll ner cidern, och vispa ur pannan så att allt gott i botten kommer med. Koka i någon minut, tillsätt sedan senap, vitlök och grädde. Koka ihop i ett par minuter, och häll sedan över kotletterna.
Vi åt det här med färdigköpt potatisgnocchi, och det var fantastiskt gott. Vi lät dem glida ner som hastigast i stekpannan, efter att vi hällt av såsen, så att den fick extra smak.
Recept på engelska:
Mustard Pork Chops
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar