söndag, juni 07, 2009
Quorngryta med röd curry
Quorngryta med röd curry
4 portioner
500 g quornfärs
matolja
1 gul lök, hackad
1-2 msk röd currypasta
fint riven ingefära, en tumstor bit
2 klyftor vitlök, pressade
1 röd paprika, fint hackad
400 ml kokosmjölk
vatten
lite socker
salt
chili
garam masala
1-2 dl matlagningsgrädde
2-3 msk japansk soja
Fräs quorn och lök med röd curry i lite olja. Tillsätt ingefära, vitlök och röd paprika. Låt det fräsa ett par minuter. Häll på kokosmjölk, och krydda med lite socker, salt, chili och garam masala. Du kan behöva späda med lite vatten. Mot slutet smakar du av med mer kryddor och japansk soja, och rör ner lite matlagningsgrädde för att runda ut det hela.
Recept på engelska:
Red Curry Quorn
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar