söndag, juni 14, 2009
Fluffig omelett
Fluffig omelett
2 portioner
4 ägg
8 körsbärstomater, halverade
100 g chèvre, smulad
1 msk parmesan
Svartpeppar
olivolja
Sätt på ugnens grillelement, på 250°C.
Knäck äggen och separera dem - gulorna för sig, vitorna för sig. Blanda gulorna med riven parmesan. Vispa äggvitorna fluffigt, och vispa sen äggulorna - blanda ihop båda två. Värm olivoljan i en stekpanna och häll i äggen. Stek i en minut, strö sedan över chèvre och tomathalvor. Ställ in i ugnen och grädda i fem minuter, tills omeletten är fluffig. Avsluta med lite svartpeppar, och servera direkt.
Recept på engelska:
Fluffy Omelette
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Ser underbart gott ut!!
Ha en fin midsommarhelg
Kram Gunilla i Singapore
Skicka en kommentar