söndag, juni 21, 2009
Anis- och vaniljbiscotti
Anis- och vaniljbiscotti
110 g smält margarin
3,5 dl socker
3 ägg
2,5 dl mjölk
1 liter mjöl
2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
1 tsk vaniljextrakt
1-2 tsk anis, mortlad
Blanda margarin, socker och ägg. Blanda mjöl, bakpulver och salt för sig. Rör ner hälften i äggblandningen, sen hälften av mjölken, resten av de torra ingredienserna, och resten av mjölken tillsammans med anis och vanilj.
Tillsätt mer mjöl om degen är för kletig. Forma två eller tre långa rullar, och lägg på bakplåtar. Platta till något. Grädda på 175°C i ca 25 minuter. Ta ut och låt svalna lite, skär sen i sneda skivor. Ställ in i ugnen igen i ca 20 minuter, tills de har torkat lite och är knapriga.
Recept på engelska:
Anise Vanilla Biscotti
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar