lördag, juli 25, 2009
Blomkålspasta med rostat bröd
Blomkålspasta med rostat bröd
2 portioner
200 g spaghetti
200 g blomkål, i små buketter
2 skivor vitt formbröd
2 msk ströbröd
2 msk olivolja
1 msk chiliolja
riven parmesan
Skär formbrödet i små tärningar, och stek med ströbrödet i lite olivolja. Lägg åt sidan. Koka blomkålsbuketterna i saltat vatten, ca 3-4 minuter. De ska vara mjuka men med lite tuggmotstånd. Häll av och lägg åt sidan.
Koka pastan i saltat vatten. Häll av, men spara lite av vattnet. Blanda ner blomkål, rostat bröd, chiliolja, olivolja och parmesan, och lite av pastavattnet. Avsluta med mer parmesan.
Recept på engelska:
Cauliflower Pasta with Toasted Bread
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar