torsdag, april 12, 2007
Kikärtsdip med fetaost
Kikärtsdip med fetaost
2 burkar kikärter (á 400 gram)
2 klyftor vitlök
1/2 citron
1 tsk salt
3-4 msk olivolja
2-3 msk vatten
spiskummin
cayennepeppar
75 g fetaost
1/2 rödlök
1/2 kruka koriander
Blanda kikärter med vitlöken skuren i bitar, saften från citronen, salt och olivolja i en matberedare. Kör tills det är en slät massa, späd med lite vatten om det känns tjockt. Häll över i en skål.
Toppa med fetaost, hackad rödlök, spiskummin, cayennepeppar och hackad koriander. Servera med pitabrödschips.
Recept på engelska:
Chickpea Dip with Feta Cheese
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar