tisdag, oktober 24, 2006
Svamp- och rotfruktspytt
Svamp- och rotfruktspytt
2 portioner
Ca 400 g sötpotatis (2 medelstora)
1 palsternacka
1 fänkål
200 g blandad svamp, gärna trattkantareller
1 gul lök
salt
svartpeppar
olja
timjan
Sätt ugnen på 150°C.
Tärna sötpotatis, palsternacka, fänkål och lök. Fräs i omgångar i en stekpanna med lite olja tills det hela får färg, och flytta sen över till en ugnssäker form. Stek svampen i torr panna, och flytta över den också. Rör om, och krydda med salt och peppar och gärna lite färsk timjan. Baka i ugnen i ca 15-20 minuter, tills alla grönsakerna är lagom mjuka.
Rödbetsyogurt
1,5 dl tjock yogurt
1 dl inlagda rödbetor
Mixa ihop med stavmixer.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar