lördag, augusti 13, 2011
Mjölkchokladsnittar
Mjölkchokladsnittar
ca 40
170 g smör, rumsvarmt
45 g strösocker
45 g råsocker
3 msk ljus sirap
300 g vetemjöl
1,5 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
150 g mjölkchoklad, hackad
Vispa smör och båda sorternas socker tills det är ljust och fluffigt. Tillsätt sirap, och sen alla andra ingredienser. Rör ihop till en smidig deg.
Forma långa rullar av degen (i mitt fall blev det tre), ca 2-3 cm tjocka. Lägg på en plåt, och grädda i 175°C i ca 20 minuter. De ska spricka lite på ovansidan.
Låt svalna någon minut och skär sen i 2 cm breda snittar, på diagonalen. Låt svalna helt på plåten.
Recept på engelska:
Milk Chocolate Cookies
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Det där gjorde ju inte mitt sötsug mindre direkt. Typiskt att man inte kan hålla sig från alla matbloggar när man är lite småsugen... :)
Åh, det här låter mycket godare än vanliga chokladsnittar, vilken bra idé att ha hackad choklad i smeten! Ska baka de här så snart jag kan - typ imorgon ;)
Skicka en kommentar