torsdag, oktober 21, 2010
Päronmuffins med mandel
Päronmuffins med mandel
12 små och 15 stora muffins
200 g smör
200 g socker
200 g mandel
100 g vit choklad
4 ägg
2,5 dl mjöl
2 tsk bakpulver
300 g päron, tärnat i små bitar
Vispa smör och socker pösigt. Mal mandel i kvarn eller matberedare och rör ner. Hacka den vita chokladen fint och blanda ner den också. Tillsätt äggen under omvispning, ett i taget. Blanda mjöl och bakpulver, och rör ner i muffinssmeten. Till sist rör du ner pärontärningarna.
Klicka ut i muffinsformar, och grädda i 200°C i ca 10 (de små) - 15 minuter (de normalstora).
Recept på engelska:
Pear Almond Muffins
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar