onsdag, oktober 06, 2010
Cous-cousfyllda paprikor
Cous-cousfyllda paprikor
2 portioner
1 röd paprika
1 gul paprika
85 g cous-cous
25 g pinjenötter, lätt rostade
50 g fetaost, smulad
ca 10 körsbärstomater, kvartade
2 msk strimlad basilika
Dela paprikorna i snygga halvor, och gröp ur kärnorna. Lägg dem på en tallrik och kör på full effekt i mikrovågsugnen i 5 minuter. De ska vara ganska mjuka.
Häll under tiden upp cous-cous i en skål, och häll på 125 ml kokande vatten. Täck med plastfolie och låt ånga i ca 10 minuter. Rör sen om och tillsätt pinjenötter, fetaost, tomater och basiika.
Fyll paprikorna, och lägg i en ugnsform. Gratinera på 200°C i ca 10 minuter. Servera med en god sallad.
Recept på engelska:
Cous-cous stuffed Peppers
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Vackert och förmodligen dundergott :)
Detta hamnar på att-laga-snart-listan!
Skicka en kommentar