måndag, februari 01, 2010
Kantarellpasta med sidfläsk
Kantarellpasta med sidfläsk
140 g stekfläsk
1 gul lök
2 små vitlöksklyftor
300 g kantareller, rensade
1/2 dl sött vitt vin
2 dl grädde
Salt
Peppar
nykokt pasta
Hacka lök och vitlök fint. Skär fläsket i strimlor. Fräs fläsket i en varm stekpanna tills det börjar bli knaprigt. Häll av fettet efter hand. Lägg i lök och vitlök och fräs på medelvärme ett par minuter - det får inte brännas. Tillsätt kantarellerna och fräs tills det mesta av vattnet har kokat ur. Häll på vin och grädde och smaka av med salt och peppar. Koka ihop ett par minuter, och blanda ned nykokt pasta.
Recept på engelska:
Chanterelle Pork Belly Pasta
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar