måndag, november 09, 2009
Kokoskyckling
Kokoskyckling
2 portioner
2 kycklingfiléer
1 liten gul lök
1 gul paprika
färsk riven ingefära
2 morötter, grovt rivna
400 ml kokosmjölk
1 tsk sambal oelek
1/2-1 tsk fisksås
1 tsk japansk soja
olivolja
Skär kycklingen i mindre bitar. Hacka löken grovt, strimla paprika, riv ingefära och morötter. Stek kycklingen i lite olivolja, och låt även lök, paprika, ingefära och morötter fräsa med när kycklingen fått färg. Häll på kokosmjölken, och krydda med sambal oelek, fisksås och japansk soja. Servera med färsk pasta.
Recept på engelska:
Coconut Chicken
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Jag tycker du är helt fantastisk som skriver och inspirerar på såväl engelska som svenska. Ett besök hos dig tillhör min obligatoriska runda och har så gjort under en lång tid.
Ha det gott och tack för en trevlig blogg
Precis vad jag beöver. En matblogg som kan inspirerar mig till nya maträtter
Skicka en kommentar