torsdag, oktober 09, 2008
Bulgursallad med kantareller, fetaost och granatäpple
Bulgursallad med kantareller, fetaost och granatäpple
4 portioner
3 dl bulgur
6 dl vatten
1 rödlök, fint hackad
300 g kantareller
1 granatäpple
100 g fetaost, smulad
1 dl pistagenötter, grovt hackade
färsk timjan
smör, salt, peppar
Koka bulgurn i vattnet, ca 10-15 minuter. Fräs löken och svampen i lite smör. Blanda sedan med bulgurn, pistagenötterna och färsk timjan. Häll upp på ett stort fat, och strö över smulad fetaost och kärnorna från granatäpplet.
Recept på engelska:
Bulgur with Chanterelles, Feta & Pomegranate
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Jag måste säga att ju mer jag "bläddrar" igenom dina sidor...desto mer inspirerad blir jag.
Idag tänkte jag tipsa om detta receptet på radion.
givetvis länkar jag till din sida och så.
tusen tack för all denna inspiration.
// e
www.sr.se/dingata
Skicka en kommentar