fredag, oktober 24, 2008
Havrescones med filmjölk
Havrescones med filmjölk
6 stora scones
215 g mjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk socker
1/2 tsk salt
40 g havregryn
50 g smör eller margarin
1,5 dl filmjölk
Värm ugnen till 225°C. Blanda de torra ingredienserna i en stor skål, och blanda ner smöret. Nyp ihop med händerna tills det är jämnt fördelat. Tillsätt filmjölken, och jobba snabbt ihop till en deg. Tillsätt lite mer filmjölk om det är torrt och smuligt. Forma till sex runda bullar, och lägg på en bakplåtspappersklädd plåt. Grädda i 12-15 minuter.
Recept på engelska:
Oatmeal Buttermilk Scones
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
åh så gooott! =)
Skicka en kommentar