fredag, juni 13, 2008
Maya Gold-tryfflar
Maya Gold-tryfflar
ca 30
Maya Gold är en underbart god ekologisk mörk choklad med chili och apelsin.
200 g Green & Blacks Maya Gold (eller annan god choklad)
1,5 dl vispgrädde
25 g osaltat smör, rumsvarmt
kakao
Hacka chokladen och lägg den i en bunke. Koka upp grädden och häll den över chokladen, och rör tills all choklad har smält. Rör ner smöret och fortsätt röra tills du har en jämn och blank smet. Ställ i kylen tills den stelnat tillräckligt för att du ska kunna rulla tryfflar.
Rulla jämna fina tryfflar (eller mer rustika), och doppa i kakaopulver. Ställ in i frysen en kort stund så behåller de formen bättre. Sen kan du ha dem i kylen.
Recept på engelska:
Maya Gold Truffles
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Spännande choklad är säkert super gott. Ha det så bra Anne hoppas veckan blir trevlig mvh Daniel
Skicka en kommentar