tisdag, juni 24, 2008
Vitlöksfylld lövbiff med teriyakisås
Vitlöksfylld lövbiff med teriyakisås
2 portioner
4-6 skivor lövbiff (ca 300 g)
100 g färskost med vitlökssmak (Creme Bonjour Extra Vitlök)
ca 1 dl teriyakisås
1 msk sesamfrön
lite smör att steka i
salt
svartpeppar
Salta och peppra lövbiffarna lätt. Fördela osten, och vik ihop biffarna. Använd tandpetare för att hålla ihop dem. Stek i het panna ca 2 minuter på varje sida. Häll på teriyakisåsen och sesamfröna och servera direkt.
Gott med fullkornsris och kokta morötter.
Recept på engelska:
Teriyaki Garlic Beef Roulades
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
du lagar så mycket god och spännande mat så att jag aldrig slutar imponeras. du vill inte ha en inneboende? jag kan diska varje dag!
Haha, ja du, jag avskyr att diska så det vore väl en fin deal :)
Skicka en kommentar