tisdag, maj 22, 2007
Limekycklingspett med hoisinsås
Kycklingspett med hoisinsås och lime
ca 20 spett
1 kg kycklingfiléer, skurna i avlånga bitar
1 flaska, 240 ml, hoisinsås
2 lime
lite salt
Riv skalet på limen fint. Pressa limen, och blanda med skal, salt och hoisinsås. Ta undan hälften och spar till sås, och marinera kycklingen i resten i minst ett par timmar, gärna över natten.
Trä sen kycklingen på spett, och grilla eller stek i ugn. (Ca 200°C i 10-15 minuter, tills de inte längre är rosa inuti.) Servera med resten av såsen att doppa i.
Recept på engelska:
Lime Chicken skewers with Hoisin Sauce
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Även om jag inte äter kött, ska jag testa de här spetten på mina barn. De ser jättegoda ut!
Skicka en kommentar