Baconlindade kronärtskocksbottnarkronärtskocksbottnar, 1 burk
140 g bacon
Dipsås:
3 msk dijonsenap
1 msk vispgrädde
Skär bottnarna i 6 bitar vardera. Skär baconet i lagom många bitar, och linda runt kronärtskocksbitarna. Lägg i en ugnssäker form, och baka i 200 grader i 10-15 minuter eller tills baconet har fått fin färg och blivit krispigt. Sätt en tandpetare i varje och servera.
Rör ihop senap och vispgrädde till dipsås, och häll i en liten skål.
Recept på engelska:
Bacon-wrapped Artichokes
2 kommentarer:
Vilket märke på Baconet använder du? Jag har gjort Bacon och Kantarellrisotto två gånger den senaste tiden och det blev stor skillnad mellan Icas bacon och Scans.
Flinga - jag använder alla sorterna faktiskt, men jo, det blir lite skillnad. Har för mig att jag hade Scans jägarbacon till just den här, det som är lite rökigare.
Skicka en kommentar