Coleslaw med koriander & Jalapeño
1 litet vitkålshuvud
1 jalapeño
2 msk majonnäs
2 msk turkisk yogurt
1 msk mjölk
1 msk vitvinsvinäger
2 tsk socker
1 tsk salt
1 kruka koriander, grovhackad.
Skiva vitkålen fint. Kärna ur och finhacka jalapeñon.
Vispa ihop majonnäs med yogurt, mjölk, vinäger, salt och socker. Blanda ner i salladen och smaka av. Låt stå en timme eller två.
Precis innan servering, vänd ner koriandern.
Recept på engelska:
Cilantro Jalapeño Cole Slaw
2 kommentarer:
Provade precis den här coleslawen men utan koriander och jalapeño (eftersom vi inte hade det hemma). Smakade riktigt gott det också.
Vi lägger förmodligen upp den varianten på Matlyckan med hänvisning till Annes Mat. Hoppas det är ok.
Helt ok! Verkligen urgott med koriander till, så testa det vid tillfälle :)
Skicka en kommentar