måndag, mars 23, 2009

Pasta med pesto och biff

pesto-beef-mushrooms

Pasta med pesto och biff
2 portioner

200 g pasta
100 g färska champinjoner, skivade
200 g biff
100 g pesto
salt, peppar
smör eller olja att steka i

Koka pastan i rikligt med saltat vatten.

Fräs champinjonskivorna i lite smör eller olja.

Strimla biffen. Stek i lite olja tills den är brynt men fortfarande rosa i mitten.

När pastan är färdigkokt, blanda ihop den med pesto, biffstrimlorna och champinjonerna. Smaka av med salt och peppar.

Recept på engelska:
Pesto Beef Pasta

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mums!

Fråga på peston, gör du den själv? Eller har du provat?
Vad skulle man kunna byta ut pinjenötterna mot om man inte klarar av dom?

Anne sa...

Nämen nu får du faktiskt läsa i den engelska bloggen, där står ju allt sånt ;) Eller ja, i alla fall den här gången. Här är bara recepten, här blir det aldrig nåt kringsnack.

Peston kan man såklart helst göra själv, men är det snabbmat - och det är det som gäller här hemma nuförtiden - så är en del av de på burk helt ok.

Är man nötallergiker så.. går det bort. Jag tycker inte att solrosfrön som en del förespråkar är ens i närheten av samma. Om man däremot inte gillar just pinjenötter kan man ta mandel istället.