tisdag, september 13, 2011
Spaghetti med Coppa di Parma och apelsin
Spaghetti med Coppa di Parma och apelsin
2-3 portioner
230 g spaghetti
1 msk smör
80 g coppa di parma, riven i bitar
1 apelsin - finrivet skal samt juice
1 dl vispgrädde
1 dl parmesan, grovriven
svartpeppar
Koka spaghettin i saltat vatten. När den är nästan klar, smält smöret i en traktörpanna eller vid kastrull, och fräs coppan i ett par minuter. Häll sen på saft och skal från apelsinen och grädden. Häll i pastan när den är klar, och även lite av pastavattnet för att få det såsigare. Rör ner parmesan, och smaka av med svartpeppar.
Recept på engelska:
Spaghetti with Coppa di Parma & Orange
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar