tag:blogger.com,1999:blog-20436731.post1596976072710337012..comments2022-10-14T17:16:38.619+02:00Comments on Annes Mat: Grillad majssalsa med fetaostAnnehttp://www.blogger.com/profile/18224478760304481724noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-20436731.post-34291783757734412602007-09-07T08:08:00.000+02:002007-09-07T08:08:00.000+02:00Ja den frysta majsen är ju bra, det var nog så jag...Ja den frysta majsen är ju bra, det var nog så jag hade tänkt mig.Kristina Erikssonhttps://www.blogger.com/profile/11600930271801868514noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20436731.post-56580248196805462802007-09-06T10:38:00.000+02:002007-09-06T10:38:00.000+02:00Hej!Det går säkert bra - istället för att grilla d...Hej!<BR/><BR/>Det går säkert bra - istället för att grilla dem kan man köra majskorn (fast hellre frysta än på burk skulle jag säga) med en aning olja i ugnen ett tag, eller fräsa i en stor gryta för den delen. :)Annehttps://www.blogger.com/profile/18224478760304481724noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20436731.post-85718169481743455932007-09-06T10:04:00.000+02:002007-09-06T10:04:00.000+02:00Låte minst sagt spännande, det måste gå å göra på ...Låte minst sagt spännande, det måste gå å göra på majskorn också (utan kolven så att säga)? Eller?Kristina Erikssonhttps://www.blogger.com/profile/11600930271801868514noreply@blogger.com